CLINIQUE HELENE er den største hudpleiesalongen i distriktet. Vi tilbyr et bredt spekter av behandlinger for kvinner og menn. I vår travle hverdag er det deilig å kunne slappe av med for eksempel ansiktsbehandling eller rygg- og nakkemassasje. Vi tilbyr spesialavtaler for bedrifter og foreninger. Dere kan enten gi de ansatte firmagave (for eksempel som et gavekort) eller komme som gruppe til oss.

Hvis dere har spørsmål ta kontakt med oss på mail: post@post@clinique-helene.no

Gi dine ansatte en gave de vil sette pris på!

Clinique Helene kan tilby et bredt spekter av behandlinger for kvinner og menn. Dere kan velge å gi den ansatte en konkret behandling, eller et beløp så kan de selv velge hvilken behandling de vil ha. Gavekortene kan benyttes i salongen, ved kjøp av hudpleieprodukter eller i undertøysavdelingen. Vi pakker alle gavekort fint inn! Dere kan velge om dere vil hente gavekortene ferdig pakket i butikken, eller vi kan sende dem.

For mer informasjon ta kontakt med oss på tlf. 51 62 36 74, eller send oss en mail til post@clinique-helene.no

Gi dine ansatte en velvære-opplevelse!

I vår travle hverdag er det hyggelig å gi sine ansatte en velvære opplevelse som de vil sette pris på. Clinique Helene kan tilby et bredt spekter av behandlinger for kvinner og menn. Som bedrift har dere mulighet for å lage særskilte avtaler på behandlinger for grupper. Vi skreddersyr opplegget etter behov. Det vil også være mulighet til å ha “pause” fra behandlingene, dere kan da ha møte med faglig innhold eller spise et lett måltid.
Ta kontakt med Mona på tlf. 51 62 36 74 eller send mail til post@clinique-helene.no