Ansiktsbehandling

ansikt

Vi utfører en rekke forskjellige typer ansiktsbehandlinger.

HydraFacial

45 min
HydraFacial er en innovativ ansiktsbehandling som renser, fukter og fornyer huden din på en skånsom måte. Denne behandling bruker en unik kombinasjon av luft, vann og næringsstoffer for å løsne og fjerne til tilstoppende porer, samtidig som den gir fuktighet og næring til huden. Resultatet er en glatt, fuktet og frisk hud.HydraFacial passer for alle hudtyper og kan gjøres på bare 45 minutter. Behandlingen er ikke smertefull og gir ingen bivirkninger. Du kan se resultater umiddelbart etter behandlingen, og huden vil fortsette å forbedre seg i løpet av de neste dagene. HydraFacial kan brukes på ansikt, hals og nakke, og kan tilpasses for å behandle spesielle områder som for eksempel solskader, aldringstegn og uren hud. Opplev den fantastiske fornyelsen av HydraFacial hos din lokale hudpleieklinikk.

Hudpleie

60 min
Med produkter tilpasset din hud får du dyprens, nærende ingredienser, massasje av ansikt og nakke, ansiktsmaske. Passer for alle!

Dyprens

45 min
Om du har litt uren hud eller acne problemer er dette behandlingen for deg. Her legger vi stor vekt på fjerning av urenheter. En behandling som gjerne kan tas en gang per uke i en periode.

Spesialbehandling

90 min
Gi huden din det beste! Dette er en utvidet hudpleiebehandling med en mer avansert ansiktsmaske. Finnes i flere priskategorier, alt etter hva huden din trenger. Passer for alle!

Øyebehandling

30 min
Om du sliter med poser under øynene kan du prøve vår drenerende øyebehandling. Ønsker du å forebygge rynker, eller forbedre tørrhetslinjer, er dette behandlingen for deg!

Oksygenbehandling

Oksygenbehandling er en helt ny og unik terapiform som i løpet av 6 uker reduserer linjer og rynker i huden. Allerede etter første 30 minutters behandling vil du se og føle deg yngre – huden din kjennes myk, frisk, glatt og full av fuktighet. Optimale resultater i kombinasjon med spesialdesignet pleieserie som du benytter hjemme.
Fra det øyeblikket du forlater salongen, vil du se en synlig forbedring i hudens utseende. Den vil føles fastere med en merkbar reduksjon av linjer og rynker.

Elixir

Elixir Cosmeceuticals klinkkbehandlinger gir raske og effektive resultater. Det er en trygg behandling som gir lite nedetid og en umiddelbar hudfornyelse med glattere, jevnere og friskere hudtone.
OBS! Elixir Peelinger anbefales ikke til gravide eller ammede kvinner.

Skinbetter Science

Dette er en fruktsyre behandling som fokuserer på raske resultater.
Resultat av behandlingen:

  • Redusere store porer
  • Pigmentflekker blekes, jevnere pigmentering
  • Redusere fine linjer
  • Gjøre enkle arr mindre fremtredende